torstai 30. elokuuta 2012

painijalla sormi perseessä

Hyvää syntymäpäivää, How queer! - Pieni elokuvablogi! 

Tänään blogi täyttää peräti kaksi vuotta. Ensiaskeleet on otettu ja puheestakin saa jo jotain selvää, hienoo. Juhlan kunniaksi on ensin luvassa pientä statistiikkaa viime vuoden tapaan ja seuraavaa postausta varten ajattelin tsekata jonkin oikein hyvin tähän blogiin sopivan elokuvan. Odotelkaahan siis sitä!

Yksilöityjä kävijöitä oli Google Analyticsin mukaan reippaasti enemmän kuin ekana vuonna: peräti 3 455 kävijää! Se on aika hyvin blogille, jota en ole vaivautunut mainostamaan juuri mitenkään. Ensimmäisenä vuonna jaksoin silloin tällöin linkata uudet postaukset Facebook-sivulleni, nyt en ole jaksanut tehdä edes sitä kuin kerran, pari ja kävijämäärä on silti kasvussa. Superia!

Kuten ensimmäisenkin vuoden aikana, myös toisena vuonna olen saanut suurimmat naurut hakusanoistanne. Kiitos kaikille niille ihanille ihmisille, jotka piristivät päivääni eksymällä blogiini mitä mielikuvituksellisimmilla sanoilla! Tässä jälleen omat suosikkini vuoden ajalta. Listan ykkönen pääsi jälleen myös synttäripostauksen otsikoksi.

1. painijalla sormi perseessä
2. urheilijoiden eroottiset vilautukset
3. japani painitrikoot kerro lisää
4. mikä on elokuva joka kertoo world trade centereiden kone kidnappauksista?
5. näytä pippeli elokuvia
6. outo läski jolla on napapaita
7. sian kasvatus kotona
8. elokuva jossa tissi
9. homo poikaystävälle kukka
10. oma ex tyttöystävä alasti

Minttu Mustakallio voittaa edelleen tissi/perse-hakumestaruuden, mutta ensimmäistä kertaa myös miespuolista suomalaista näyttelijää on haettu eroottisissa ajatuksissa! Tommi Korpelan alastonta vartaloa on toivonut nähtäväksi muutamakin googlettaja. Katsokaa se Miehen työ vaikka, älkää tänne tulko. Tai tulkaa vaan, mutta täällä on vaan tissejä ja niitäkin melko vähän. Ainakin toistaiseksi. Joistakin hakusanoista huomaa, ettei osalla internetin ihmemaailmaan eksyneistä ole hajuakaan miten Google toimii. Tässä pieni vinkkiniksi: se ei toimi kysymyksillä tai käskyillä.

Tissi/perse/homoilu-aiheisia hauskoja hakuja tuli niin paljon, että niiden listaamiseen menisi varmaan viikko. Jätin niitä tahallani pois top 10:sta, jotta lista saisi enemmän vaihtelua. Oma suosikkini on listan numero 8, elokuva jossa tissi. Vaatimattomille riittää yksikin maitorauhanen! Tavanomaisimpien alapääjuttujen lisäksi blogista on haettu mm. huvilaa vuokrattavaksi, 80-luvun viiksimuotia, ohjeita keittiön työtason jatkamiseen, vinkkejä siitä miten valaat lisääntyvät... Osa porukasta on siis auttamattomasti väärässä paikassa. Toisilla taas ei tunnu olevan hajuakaan siitä miten elokuvia kannattaisi Googlesta hakea. Hakusanojen suosta löytyy mm. tällaisia helmiä:

elokuvan juoni: mies joutuu sairaalaan leikattavaksi ja vaimo haluaa hänen rahansa
halloween elokuva missä hakataan kepillä
kulttileffoja tyyliin peikonmetsästäjä?
minä vuonna perustettiin 101 dalmatialaista elokuva


Ilmeisesti noistakin räpellyksistä oli sitten jotain hyötyä, kun niiden kautta tänne sitten päästiin.

Entäs sitten teidän suosikkijuttunne viime vuoden aikana postatuista jutuista? Ykköspaikkaa pitää edelleen blogin alkuaikojen Tekken -postaus, mutta onneksi uudemmatkin jutut ovat saaneet jonkinsorttista huomiota.

1. IIK!! 2011 1/2
2. bambi kukka homo (eli viime vuoden synttäripostaus)
3. It's a jungle out there!
4. Jättiläinen mieheksi
5. Oh, I wish I'd stayed a toad
6. VHS-ilta II
7. Paskaa Halloweenia 2011!
8. TV-sarjoja hakusessa
9. 9/11 (elokuva)muistoissamme
10. Mitä helvettiä minä juuri katsoin?

Santo-projekti ei taaskaan ole päässyt suosituimpien juttujen joukkoon, Disneyta löytyy suosituimmista muutaman postauksen verran. Projektit muuten jatkuvat piakkoin, eivätkä suinkaan ole kuolleet, kadonneet tai päättyneet kesken. Varsinkin Santojen katsomiseen on pitänyt kerätä voimia vähän tavallista pidempään, sillä viimeiset muutamat elokuvat olivat melkoista tuskaa. Ehkä Santo ei olekaan yksi niitä iän myötä paranevia juttuja... Disneytä sen sijaan on katsottuna jo 2000-luvulle saakka, mutta päätin silti jatkaa kahden leffan postaustahtia. Nyt siis pitäisi raapustella juttuja jo jokin aika sitten katsotuista leffoista, mikä on jäänyt vähän venymään.

Mukava nähdä yksi kolmesta VHS-illastakin TOP 10:ssä. VHS-illat jatkuvat ainakin jonkilaista, epämääräistä tahtia aina silloin tällöin, toivottavasti niillekin löytyy yleisönsä. Itse ainakin tykkään niistä ihan perkeleesti.

Parannusehdotuksia ja leffavinkkejä sun muuta löpinää vastaanotetaan jälleen entistä iloisemmin mielin näin synttäreiden kunniaksi. Toivottavasti vuoden päästä juhlitaan sitten kolmivuotissynttäreitä!

3 kommenttia:

  1. Onnea synttäreiden johdosta! Tää blogi on niin parasta luettavaa, varsinkin vitutuspäivinä tänne on kiva tulla kun tietää että mieli takuuvarmasti piristyy :D Disney-projekti on oma suosikkini, keep up the good work!

    VastaaPoista
  2. Kiitos piristävästä palautteesta! On aina kiva kuulla, että yleisöä löytyy. Olkaahan kuulolla jatkossakin!

    VastaaPoista
  3. Hyvillä hakusanoilla harhauduttu blogiisi. Pakko kai todeta, että itse googlailin elokuvablogeja - en painijoita, joilla on sormi perseessä.

    VastaaPoista