perjantai 30. elokuuta 2013

torstai toivoa täynnä perse

Hyvää syntymäpäivää, How queer! - Pieni elokuvablogi! 

Tänään How queer! täyttää peräti kolme vuotta. Nyt tehdään vuoden statistiikasta selvää ja seuraavassa postauksessa katsellaan taas tuttuun tapaan jotain teemaan sopivaa perseilyä. Heti kunhan keksin mitä se on. Mutta tulossa on!

Pientä vakiintumista on havaittavissa, sillä yksilöityjen kävijöiden määrä on pysynyt samana. Edelleenkin luvut silti yllättävät, sillä postaustahti on välillä ollut vähän epätasainen kiireestä ja laiskottelusta johtuen. Perustin blogille Facebook-sivut viime syksynä ja niistäkin saa käydä tykkäämässä. Tykkääjiä on peräti 13! :D

Oma suosikkijuttuni näissä synttäristatistiikkapostauksissa on hakusanojen top 10. Naurua on jälleen piisannut, kun olen Analyticsistä näitä teidän hakuja lueskellut. Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa? Oli se mitä hyvänsä, älkää ihmeessä lopettako.

1. torstai toivoa täynnä perse
2. sigourney weaverin persvako
3. porno mustalaisnaisen vittu
4. seksiasento ranskalainen kattokruunu
5. kääpiö ja lammas sex video
6. sexy video jossa lumikki antaa kääpiöille seksiä
7. pieni penis sairaalaan
8. naisten paini sormi perseessä
9. kakkapökäle
10. eroottinen alkuasukasfilmi 1980-luvulla

Samat teemat toistuvat siis jo kolmatta kertaa putkeen. Jostain syystä Paula Vesala ja Minttu Mustakallio tisseineen ja perseineen ovat edelleenkin yksittäisten henkilöiden hakujen ykkösinä. Älkää minulta kysykö, en ymmärrä itsekään.

Muitakin hauskoja, listan ulkopuolelle jääneitä hakusanoja löytyi. Helmiä ovat mm. merenneidon perse, koiran ulostaminen vaikeaa, yhdyntäasentoja ja vampyyri muuttumis loitsu. Haettu on myös vinkkejä pontikan keittoon ja "öljynporaaja asentoa" (toivon hartaasti ettei tuo ole joku seksiasento).

Seuraavaksi sitten listaa vuoden suosituimmista jutuista. Tekken -postaus pitää edelleen pintansa, mutta uusiakin juttuja on onneksi joku lukenut. Tässä listassa huomioin siis tietysti vain viimeisen vuoden aikana julkaistut postaukset.

1. IIK!! 2012
2. Sodankylän elokuvajuhlat 2013
3. Regina ja Fedja
4. painijalla sormi perseessä (viime vuoden synttäripostaus)
5. Muutamia aatoksia ViaPlaysta
6. It's the circle of life and it moves us all
7. Millainen leffavuosi on 2012?
8. Netflix-testi: sinne meni
9. Regina ja Fedja, osa II
10. Rakkaus, petos, uhraus

Santo ei saa rakkautta osakseen, vaikka kyseisen miehen seikkailupostauksia on tullut tehtyä jo liki 20. Myös viime vuoden Halloween-postaus, vuosikatsaus ja VHS-illat jäivät tällä kertaa listalta pois. Tämän vuoden Halloween-leffasarja on jo valmiiksi mietitty, vuosikatsaus on tulossa ja VHS-illatkin jatkuvat toivottavasti piakkoin, halusitte tai ette! Disney-postauksista listoille asti pääsi ei-niin-yllättäen juuri Leijonakuningas-postaus. Santoja on siis jäljellä enää vain yksi ja se pamahtaa ilmoille syyskuussa, sen lupaan! En malta odottaa, että pääsen kääräisemään blogin ensimmäisen projektin pakettiin. Toisaalta Santon viimeinen seikkailu vaikuttaa silmäverenvuotoja aiheuttavan kivuliaalta.

Oli muuten todella mukana nähdä molemmat Teuvo Tulio/Regina Linnanheimo -postaukset top10:ssä! Suomalaisia ja etenkin vanhoja suomalaisia leffoja on ollut tarkoitus katsastaa vähän enemmänkin. Näitähän tulee Ylen arki-iltapäivissä vaikka millä mitalla, mutta seasta löytyy myös sellaisia helmiä, jotka on unohdettu tyystin taka-alalle.

Kaikenlaiset vinkit, parannusehdotukset, valitukset ja muut lätinät ovat yhtä tervetulleita kuin ennenkin. Vuoden päästä juhlitaan neljättä vuosipäivää ja toivon, että tähän vuoden sisään mahtuu monen monta mielenkiintoista leffaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti