tiistai 20. lokakuuta 2015

Vasta nyt olen Amanda

Huh, koulu on tätä nykyä pelkkää kirjoittamista kirjoittamisen perään ja opinnäytetyöstä (ja sen puutteesta) ahdistumista, enkä ole vilkaissutkaan blogiin päin pariin viikkoon. Elokuviakaan en ole katsonut reiluun pariin viikkoon, koska keskittyminen riittää vain Metsoloihin ja Brooklyn Nine Nineen.

Tähän väliin ajattelin buffata vähän meidän opiskeluprojektina valmistunutta dokkaria. Olenpa siitä saattanut joskus aiemminkin mainita. Pitkän pyörittelyn jälkeen paketti on nyt kasassa. Vasta nyt olen Amanda sai ensi-iltansa Jyväskylän Tiedonantaja-festareilla viime lauantaina ja lisää esityksiä on luvassa tulevaisuudessa. Jos niistä haluaa ajantasaista tietoa, kannattaa tykätä meistä Facebookissa.

Lyhytdokkari kertoo Amandasta, transsukupuolisesta naisesta, joka matkaa Vaasaan kohtaamaan tyttärensä Eveliinan ja äitinsä Einen. Perheensisäiset roolit ovat olleet myllerryksessä, kun Amanda viimein tuli ulos kaapista, yli 30 vuoden piilottelun jälkeen.

On paljon mahdollista, että dokkari tulee aikanaan löytymään kokonaisuudessaan YouTubesta. Tällä hetkellä sieltä löytyy vain traileri, joka toki kannattaa vilkaista läpi. Jos alla oleva upotus ei toimi, klikkaa tästä.


Nähdään viimeistään hyytävien Halloween-leffojen parissa ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti