perjantai 13. syyskuuta 2013

Vuoden 2013 hitit - mitä ne ovat?

Aloittelin tällä kertaa uusien leffojen katseluprojektin hyvissä ajoin, mutta törmäsin heti ongelmaan. Mitä leffoja tänä vuonna on edes julkaistu? Mikä on vuoden must see -hittileffa? Onko sellaista?

Kaipailen siis taas lukijoiden apua. Mitä tänä vuonna kannattaa katsoa? Hitto vieköön, olen valittanut huonoista leffavuosista jo parina vuonna putkeen ja nyt leffat ovat niin mitäänsanomattomia, etten edes muista niitä! Oikeastaan juuri mikään ei ole vielä herättänyt suurta katsomishinkua. Kaikki Finnkinon superpäivätkin ovat menneet ohi, koska ohjelmistosta ei ole löytynyt mitään lipunhinnan arvoista.

Jatko-osia tänä vuonna on pukannut ainakin ihan helvetisti, sen tiedän. Ja sen aion kertoa heti kärkeen, että Iron Man 3:a minua ei saa katsomaan kirveelläkään. Tämä supersankarivillitys ei ilmeisesti ole ihan heti menossa ohi, koska toinen vuoden tunnetuimmista leffoista (sikäli kun minä tiedän) on Teräsmies-filmatisointi Man of Steel. Nämä modernit sankarifilkat eivät vain nappaa, eivät sitten yhtään.

Jo julkaistuista leffoista on vaikea löytää mitään mielenkiintoista, mutta onko mitään jännää edes tulossa? Erityisesti kiinnostavat hyvät ei-amerikkalaiset leffat. Tällä hetkellä oman 2013-toplistan kärkisijaa pitää Bollywood-äksönpläjäys Special Chabbis. Leffa ei ollut ihan mestariteostasoa, mutta mitään parempaakaan ei ole vielä tullut vastaan.

Sana on vapaa. Mitä minä katson? Kertokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti