maanantai 16. toukokuuta 2011

Elävää kuvaa myytävänä!

Jeps, nyt olisi aika hankkiutua eroon muutamasta DVD-elokuvasta. Olen muuttamassa 1.6. ja pitäisi saada muuton alta pois sellaisia, mitä tuskin tulee enää katsottua. Ensi viikolla kippaan koko lastin kirpparille, mutta ajattelin sitä ennen kysellä löytäisinkö täältä kiinnostuneita elokuvien suurkuluttajia. Toimituksena käy nouto Oulusta tai postitus, postikulut menee tietysti ostajalle. En laittanut mitään erillisiä hintapyyntöjä, tarjotkaa niin katsotaan mille aletaan. Tarjouksia voi laittaa joko kommenttina tähän blogiin tai (mieluummin) sähköpostilla sanna.vahaaho@gmail.com

Suurin osa levyistä on naarmuttomia ja siististi pidettyjä. Lähes kaikissa kansissa on normaalia kulumaa ja pikkunaarmuja jonkin verran. Melko paljon mainstream-tavaraa mutta löytyypä tuolta muutama vähän tuntemattomampikin tekele.


Absolute Power (1997)
Suomenkielinen nimi Rajaton valta. Clint Eastwoodin ohjaama ja tähdittämä poliittinen jännäri. Muissa osissa mm. Gene Hackman ja Ed Harris. Ei ekstroja, suomitekstit. Englanninkieliset kannet. Pari kertaa katsottu, levy naarmuton.

Along Came Polly (2004)
Eli Polly tuli kuvioihin. Romanttinen komedia, pääosissa Jennifer Aniston ja Ben Stiller. Suomikannet ja -tekstit. Ekstroissa making offia, kommenttiraitaa, koosteita yms. Naarmuton levy.

Big Daddy (1999)
Adam Sandler-komedia. Muissa rooleissa mm. Rob Schneider ja Jon Stewart. Perusperseilykomedia. Ekstroina making of-juttuja, musavideoita, trailereita yms. Kaksipuolinen DVD, joten molemmissa puolissa vähän sormenjälkiä, toimii kuitenkin täysin moitteetta kun eilen tämän katsoin. Suomikannet ja -tekstit.

Black Point (2002)
David Caruson (CSI Miami) tähdittämä tusinatrilleri. Ekstrana traileri. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Kannet naarmuiset, itse levy hyväkuntoinen.

Bridget Jones's Diary (2001)
Eli Bridget Jones - Elämäni sinkkuna. Ihmissuhdekomedia. Ekstroina making offia, musavideoita, kommenttiraitoja ja muuta sälää. Levyssä muutama pikkunaarmu, toimii. Suomikannet ja -tekstit.

Crossroads (2002)
Britney Spears esittää laulajaksi haluavaa nuorta neitoa, joka lähtee kaverien kanssa road tripille. Kaksilevyinen julkaisu, reilusti ekstramatskuja. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Molemmat levyt moitteettomassa kunnossa.

Cujo (1983)
Stephen King-filmatisointi, kulttikauhuleffa. Vesikauhuinen koira terrorisoi perhettä. Kannessa lukee Special Collector's Edition, mutta ekstroina näyttäisi olevan vain kommenttiraita. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Hyväkuntoinen ja naarmuton levy.

Final Destination (2000)
Teinikauhujännäri, leffasarjan eka osa. Muutamaan kertaan katsottu, hyväkuntoinen ja naarmuton levy. Suomikannet ja -tekstit. Ekstroja löyty pitkä litania. Dokkareita, testejä, kommenttiraita, poisleikattuja kohtauksia...

Gigli (2003)
Yhden firman konkurssiinkin ajanut, maailmaan huonoimpana leffana tunnettu tekele. Jos tuossa ei ollut myyntipuhetta tarpeeksi, niin pääosissa tosiaan loistavat Jennifer Lopez ja Ben Affleck. Sivuosissa vilahtelevat mm. Al Pacino ja Christopher Walken. Suomikannet ja tekstit. Takakansi hieman tavallista naarmuisempi, levy hyväkuntoinen. Ei ekstroja.

Gone in Sixty Seconds (2000)
Eli Puhallettu 60 sekunnissa. Pääosissa Nicolas Cage ja Angelina Jolie. Perustoimintamättöä. Paljon autoja ja hurjastelua niistä kiinnostuneille. Director's Cut-versio, ekstroina vissiin jotain making of-juttuja. Kerran katsottu, levy naarmuton. Suomikannet ja -tekstit.

Hearts in Atlantis (2001)
Eli Pedon sydän. Stephen King-filmatisointi, draama. Pääosassa Anthony Hopkins. Muistelin että tämä on R-kioskin vanha vuokra-DVD, mutta en kyllä löydä siitä nyt mitään merkintää ja levykin on täysin naarmuton. Hmm. No, kuitenkin, suomikannet ja -tekstit. Ekstroina kommenttiraita, Hopkinsin haastattelu, traileri yms.

Holy Smoke (1999)
Jane Campionin elokuva, pääosissa Kate Winslet ja Harvey Keitel. Tässä tais näkyä tissit, en oo kyllä ihan 100% varma. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Levy naarmuton. Ekstrana traileri.

Just Married
(2003)
Romanttinen komedia vasta naimisiinmenneestä nuoresta parista. Pääosissa Brittany Murphy ja Ashton Kutcher. Ekstroissa kommenttiraitaa, koosteita ja poistettuja kohtauksia. Suomikannet ja -tekstit, levy naarmuton.

Lucky Break (1994)
Australialainen romanttinen komedia. Ei ekstroja, suomikannet ja -tekstit. Levy naarmuton. FutureFilm-halpisjulkaisu, kansikuva näyttää pikselimössöiseltä kioskipokkarin kannelta. :)

Privates on Parade (1983)
Komedia sodassa joukkoja viihdyttävästä ryhmästä. Leffaa mainostetaan aika hevisti John Cleesellä mutta todellisuudessa miehellä on ruutuaikaa melko vähän. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Suttuinen halpiskansi tässäkin. Ei ekstroja, levy naarmuton.

Righteous Kill (2008)
Eli Oikeuden kasvot. Al Pacino ja Rober de Niro lyövät viisaat päänsä yhteen poliisijännärissä. Ruotsinkieliset kannet, suomitekstit löytyy. Pahvikannet normi kotelon ympärillä, pahvi melko naarmuinen. Ei ekstroja. Kerran katsottu, levy naarmuton.

Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)
Lähes täysin tietokoneella toteutettu seikkailuleffa, pääosissa Jude Law ja Gwyneth Paltrow. Nostivat jopa digitekniikalla Sir Laurence Olivierinkin haudastaan. Mukana myös Angelina Jolie. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Ekstroissa perusshittiä, kommenttiraitaa, traileria, koostetta... Levy naarmuton.

Two Bits (1995)
1930-luvun kuvaus, leffaa mainostetaan Al Pacinolla joka on todellisuudessa sivuroolissa. Pohjoismaiset kannet, suomitekstit. Levy kerran katsottu ja naamuton. Ei ekstroja.

Vieraalla maalla (2003)
Suomikomedia, pääosissa Ville Haapasalo ja Irina Björklund. Ekstroja reippaasti, mm. musavideoita, making offia, poistettuja kohtauksia, trailereita ja spotteja... Suomijulkaisu. Naarmuton levy.


Leffoja lisäksi kaupan myös muutama TV-sarja DVD ja TV-leffa. Kaikki levyt hyväkuntoisia/naarmuttomia ellei toisin mainita:

Ali G, Aiii (2000)
Videojulkaisu, kokoelma Ali G:n parhaita hetkiä. Mukana myös Borat. Suomijulkaisu. Ekstrana Ali G:n joulutervehdys.

Ali G, Innit (1999)
Videojulkaisu. Sacha Baron Cohen pelleilee Ali G:na ympäri Brittejä. Suomijulkaisu.

Animatrix (2003)
Kokoelma Matrix-henkisiä animepätkiä. Ekstrojakin löytyy. Vanhat Warner Bros.-pahvikannet. Suomijulkaisu.

Black Adder - Season 1 (1982) MYYTY
Eli Musta kyy. Rowan Atkisonin brittikomedia, eka kausi. Suomijulkaisu. BBC:n tuotantoa.

Heroes - Season 1, part 1 (2006)
Heroes-sarjan ekan kauden eka puolikas. Neljä levyä. Ekstrana pidennetty ensimmäinen jakso, making of yms.

Sherlock Holmes - The Master Blackmailer (1992)
Jeremy Brett esittää mestarietsivää Granadan kuuluisaan TV-sarjaan kuuluvassa elokuvassa. Kyseessä on oikeastaan ylipitkä jakso sarjasta Sherlock Holmesin muistikirja. Brittijulkaisu, ei suomitekstejä. Ei ekstroja.

Sherlock Holmes - The Sign of Four (1987)
Toinen Jeremy Brett-Sherlock Holmes TV-elokuva, joka myös kuuluu Granadan sarjaan. Brittijulkaisu, ei suomitekstejä, ei ekstroja.


Jeps, eli saa tarjota! Ensi viikon lauantaina koko läjä lähtee Oulun keskustan kirppikselle joten sitä ennen kerkeää vielä napata jos jokin sattuu kiinnostamaan. :) Elokuvista useimmat irtoavat ihan muutamalla eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti