keskiviikko 7. marraskuuta 2012

IIK!! tulee taas!

Jätin mainostamisen tällä kertaa vähän viime tippaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Vanha tuttumme IIK!! Kauhuelokuvafestivaali starttaa jälleen ylihuomenna Iissä. Tällä kertaa festari on perinteikkäästi yhden viikonlopun mittainen, mutta pitää sisällään myös viime vuodesta tutun Kauhujen yö-maratonin, jossa katsotaan putkeen viisi elokuvaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. 

Ohjelmisto julkaistiin jo aikoja sitten ja kauan pantattu yllätysleffakin (Seeding of a Ghost) aiemmin tällä viikolla. Menneistä vuosista poiketen lippuja voi ostaa nyt myös suoraa nettisivujen kautta ja maksaa piletit verkkopankissa. Kiitän iikkiläisiä toivotusta uudesta ratkaisusta (vaikka en ole sitä vielä edes testannut). Ehkäpä tämä vähän hillitsee lippujonojen venymistä, vaikka maksetut liput pitääkin käydä lunastamassa paikan päällä.

Pieniä risujakin voisin festarin tämänvuotisesta kokoonpanosta antaa, mutta ehkäpä säästän mahdolliset nurinat itse festaripostauksiin, jotka pölähtävät blogosfääriin hetimmiten viikonlopun jälkeen. Sen voin sanoa, että festarin vetonaulaa eli säestettyä mykkäelokuvaa odotan ehdottomasti eniten, taas. Tänä vuonna se on klassinen The Phantom of the Opera (kuvassa).

Jos muuten asustat Oulussa, mutta et ole aiemmin tähän festariin uskaltanut tutustua, suosittelen lämpimästi. Oulussa asuvat kauhufanit on huomioitu tänäkin vuonna järjestettävällä festarikuljetuksella, joka kuskaa väsyneet festaroijat Iistä kotiin näytösten päätyttyä yöllä. Kyydin puuttuminen ei siis todellakaan ole pätevä tekosyy tämän tapahtuman missaamiselle. Tunnelma yöbussissa on aina ollut mitä mainion, joten sekaan vaan!

Aiempien vuosien IIK!! -postauksia pääsee fiilistelemään tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti