tiistai 30. elokuuta 2011

bambi kukka homo

Nyt on juhlan aika sillä...

How queer! - Pieni elokuvablogi täyttää vuoden!

Synttärikakun zoomailua. Omnom!

Vuosi on mennyt yhdessä hujauksessa ja blogi on saanut enemmän lukijoita kuin osasin odottaa. Mukavaa, että sepustukseni ovat jaksaneet kiinnostaa. Alunperinhän perustin blogin eräänlaiseksi kirjoitusharjoitukseksi, jonka tarkoitus oli viihdyttää lähinnä itseäni.

Jo heti blogin julkaisupäivänä otin Google Analyticsin käyttöön seuraamaan sivun liikennettä. Erityisiä nauruntyrskähdyksiä ovat aiheuttaneet hakusanat, joista otsikko on vain yksi esimerkki. Joku siis todellakin eksyi blogiini hakusanoilla bambi kukka homo. Melkein toivon, että osaisin soittaa vaikka kitaraa. Voisi perustaa Bambi kukka homo-nimisen death metal -bändin. Vaikka otsikon hakusana onkin aikalailla suosikkini, muitakin helmiä löytyy ihan listaksi asti. Erityisessä suosiossa ovat olleet (ei niin yllättäen) tissit, perseet, homot, seksi, nakuilu ja (ehkä hieman yllättäen) narkkarit. Tässä omat suosikkini top 10-listassa.

1. bambi kukka homo
2. intiaanin perse
3. blogin gay-miehen seksivideo
4. festareilla näkyi tissit
5. gay sex saksa
6. urheilija tyttö perse
7. ilmainen gay eroottinen leffa
8. vanhempien homomiesten seksi videot
9. elokuvat missä on paljon tissejä
10. katja kukkola näyttää shrekiltä

Huolimatta siitä, että 80% blogin hakusanoista liittyy jollain tavalla aikuisviihdeaiheisiin, etsityin yksittäinen elokuva vuoden aikana on ollut perhe-elokuva/animaatio Osmosis Jones (2001). Eritellyistä ruumiinosista eniten kiinnostivat Minttu Mustakallion tissit sekä Terhi Kokkosen ja PMMP:n Paulan perseet. Toiset hakusanoilla blogiin eksyneet taas ilmeisesti kuvittelevat Googlen olevan jonkinlainen oraakkeli, sillä hakusanat olivat suoran kysymyksen muodossa. Esimerkkeinä Mistä ylinäytteleminen johtui vanhoissa suomalaisissa elokuvissa? ja Mille elokuvalle Return to House on Haunted Hill (2007) on jatkoa. Joistain hakusanoista taas luulisi, ettei niillä voi löytyä Googlesta yhtään mitään. Kuten renny harlin menestys. Suloisimman hakusanan tittelin voittaa nuortenleffoja katsottavaksi poikaystävän kanssa. Awww. Ei vaan taida tästä blogista löytyä.

Erilaiset tapahtumat, etenkin Sodankylän elokuvajuhlat ovat vuoden aikana nostaneet trafiikkia mukavasti. Eniten kävijöitä oli sinä päivänä, kun IIK!! Kauhuelokuvafestivaalien väki postasi linkin juttuuni Facebook-sivuilleen. Kiitokset siis siitä! Kaikkiaan yksittäisi kävijöitä oli vuoden aikana yli 2 800 mikä on mielestäni aika hyvä suoritus. Erilaisia hakusanoja Analytics näytti yli 450. Kaikista eniten kävijöitä oli jostain syystä maaliskuussa. Ehkä silloin oli huonoimmat säät ja ihmiset istuivat paljon tietokoneen ääressä.

Osa jutuista on ollut selkeästi muita suositumpia. Tässä kävijämäärällä mitattuna teidän suosikkijuttunne:

1. Pelilegendan peppuraiskaus
2. Kellokosken prinsessan elämänvaiheet
3. Aleksi Salmenperä x 3
4. Narkomaanien karu arki
5. IIK!! 2010
6. TISSIT!!
7. Teenage Mutant Ninja Turtles!!
8. Dear Pixar Animation Studios, you rock
9. Helppoja herkkuja
10. Man is in the forest...

Voimme vain jäädä miettimään kuinka moni jälkiruokareseptejä etsinyt onkin eksynyt kannibaalielokuvasta kertovalla sivulle. Erilaisia väännöksiä tuosta Helppoja herkkuja -sanaparista nimittäin löytyi suosituimpien hakusanojen joukosta useampi. Uudet tai uudehkot kotimaiset elokuvat ovat myös herättäneet kiitettävästi huomiota blogimaailmassa.

Top 10:n pääsi kuitenkin vain yksi projektipostaus ja sekin viimeiselle sijalle. Ilmeisesti Santo- ja Disney Animated Classics-projektit eivät jaksa kiinnostaa kaikkia. Itse asiassa aika moni Top 10:n jutuista on sellaisia, joihin en ollut itse lainkaan tyytyväinen.

 Uuden kodin "elokuvateatteri" kesällä 2011. (En osaa ottaa suoria valokuvia)

Pelkäksi statistiikkapostaukseksi blogin synttärit eivät tietenkään jää vaan juhlinnan toisessa osassa käsitellään joku hyvin blogin henkeen sopiva elokuvateos. Toistaiseksi on vielä itsellenikin hämärän peitossa mikä se mahtaa olla. Jotain huippu-awesomea kuitenkin. Tämän kirjoituksen ulostaminen (heh heh) meni hieman tiukille, sillä olen sattunut perustamaan blogini äitini syntymäpäivänä ja mamma meni täyttämään tänä vuonna pyöreitä. Kakkua jäi synttäreiltä reippaasti yli ja anteliaat vanhempani kärräsivät loput herkut meille, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Nyt siis kakkukahveille!

Vuosijuhlan kunniaksi kaikki parannusehdotukset, leffa- ja aihetoiveet sun muut otetaan entistä ilomielisimmin vastaan. Tulkoon toisesta vuodesta vielä ensimmäistä parempi!

4 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää! Blogiasi on kyllä ollu kiva lukea ja ite oon aineki kovasti tykänny projekteista, toivottavasti niitä tulee aikanaan uusiakin kun on ensimmäiset saatu päätökseen.

  Hakusanojen ihmetteleminen on hauskinta hupia tylsiin hetkiin. Ite oon kans meinannu joskus listailla parhaita hakusanoja mut eipä oo tullu viel tehtyä. Joskus on vaikea ymmärtää mitä ihmisten päässä liikkuu. nimim. haettu lähiaikoina hakusanoilla "huoran vaatetus" & "saako huoralta persettä?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIHÄN seura tee kaltaiseksi vaan saman henkiset hakeuttuu saman kaltaisten seuroihin..Näin se menee..
   yks pistoleero vain skybes.

   Poista
 2. Kiitokset onnitteluista! Projekteja tulee toki uusia kunhan entiset saadaan alta pois. Siinä tosin voi kestää...

  Hakusanoista päätellen internet on maailman hyödyllisin keksintö.

  VastaaPoista
 3. Nuo hakusanayhdistelmät ovat myös itselleni usein naurunpurskahduksia aiheuttanut seikka.
  Kuluneen viikon paras on: "jope ruonansuu ei ole hauska."

  Haluaisin myös kovasti tietää mitä elokuvaa etsittiin seuraavan lauseen avustuksella:
  "huone täynnä irtopäitä."

  Onnittelut täältäkin ja näin jälkikäteen.

  VastaaPoista